home
wijn & dranken
menukaart
menu's
nieuws
foto's
contact
Reserveer online
menukaart lot56
Tapas
Voorgerecht
Hoofdgerechten vis (€30-€36)
Suggestie grillades (€34-€46)
Grillades "Dierendonck" (€46-€55)
Grillades "Wagyu" (€48-€70)
Kinderen
Dessert
Bordje mix “Iberico” (salami, chorizo, paletta Bellota)
Bordje paletta Bellota (ibericoham 36 maanden gerijpt)
Gedroogde entrecote West-Vlaams rood "Dierendonck "
Smokey beef by De Laet & Van Haver
Gegrilde witte pens
Italiaanse bruchetta's 5 st.
Sardines/olijfolie/traditioneel ingelegd
Scampi mix
Garnaalkroketjes (5stuk)
Tonijn mi cuit
Gegrilde St-jacobsnoot/knolselderpuree/beurre blanc
Duo van St-Jacobsnoot en scampi
Scampi van het huis
Gegrilde gamba's
Carpaccio van Argentijns rundsvlees
Garnaalkroket huisbereid 2st.
Duo van St.-Jacobsnoot en scampi
Gegrilde tonijn
Gegrilde scampibrochette
Gegrilde zalm op vel - Choronsaus
Garnaalkroket huisbereid 3st.
Gegrilde pulpo/risotto/seizoensgroenten
Garnaalkroket 2st./ frietjes
Gegrilde witte pens/ frietjes
Gebakken zalm / verse groentjes / frietjes
Steak / frietjes
Chunky brownie met vanille-ijs
Rabarbercrumble met aardbeienmoes en vanille-ijs
Dame blanche (ambachtelijke ijs)
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Créme brulee
Appelgebak met vanille-ijs
Sabayon vers fruit vanaf 2 pers
Kinderijsje (vanilleijs)
Gegrilde Pluma Iberico
Picanha
Argentijnse rib eye grainfed
Australische rib eye
Aberdeen Angus côte à l’os
Wit-Blauw côté à l'os (enkel per 2 pers.)
Fassona Piemonte côte à l' os ( enkel per 2 pers.)
Minhota (Portugal) côté à los (enkel per 2pers)
Black Angus côté à l'os (enkel per 2pers)
Tomahawk Red & White (enkel per 2pers)
Freygaard Côté à l'os (enkel per 2pers.)
Picanha Wagyu Australië F1
Japanse Wagyu beef "lende" A5+
© Lot56 2025
|
With
by Plenso